Milena Ulić

O meni

Milena Ulić,
poznatija pod umjetničkim imenom DeLena svojim jedinstvenim nakitom od čipke ostvarila je zavidne rezultate i uspjela spojiti čak tri kontinenta.
Zanimljiva priča o uspjehu ide ovako: nakon nastupa na manifestaciji Europe Future Fashion, njezin nakit putuje na Plitzs New York Fashion Week i Charlotte Fashion Week u SAD. Predstavljanje američkoj publici otvorilo joj je vrata svjetskog uspjeha.
Već drugu godinu za redom, ova talentirana dizajnerica sponzor je ženskih nagrada na VIMA Music Awardsu u Kuala Lumpuru čime je postala jedina Hrvatica kojoj je omogućeno sponzorstvo ovako jednog prestižnog događaja.
Osim što si je priskrbila ogroman publicitet, Milenin nakit je izvrstan ambasador Hrvatske kao atraktivne i predivne turističke destinacije. Upravo iz tog razloga kolekcijama je dala imena naših domaćih gradova, Hvara i Omiša (Almissa) kako bi što bolje iskoristila zainteresiranost za svoj dizajn u korist zemlje iz koje dolazi.
Tvornica Snova kako se zove njen najnoviji brand eko kozmetike jer na na neki nacin logican slijed ljubavi nje i Mljeta, otoka na koji se preselila prije dvije godine te mu posvetila brojne kolekcije.
Svojevrstan izlet u kozmetku je imala za Bozic prosle godine, s proizvodima od Mljetskog bilja upakiranima u savrsene Bozicne poklone. Kako ju je odusevila mogucnost da prirodu Mljeta pretvori u proizvode, kozmeticke preparate dostune svima, nakon godinu dana rada, zazivila je njena Tvornica Snova, doslovno mjesto gdje se njeni snovi pretvaraju u stvarnost.

Danas osim bloga na kojem se upravo nalazite, piše kolumnu za plezir.net magazin, te vodi, ureduje i pise za www.travelingtodiscovering.eu.hr portal.