Milena Ulić

Jesu li sve žene sponzoruše?

Zapitajte se sto možete ponuditi realnim ženama, ovima od krvi i mesa, ovima sa stavom? One ne padaju na narodnjacke klubove, razbijene glave, tuce, razderane kosulje, krv. Ne padaju na auta ni kuce, nije im stalo do vašeg ugleda face….One padaju na karakter, na covijeka. One padaju na osmijeh, na zagrljaj. A mozete li im to ponuditi?

 

Muska ekipa komentira, danas su sve žene sponzoruše.
Ja ih gledam i pitam, sve zene, stvarno to mislite? Cudim se ja, a momci slozni kao zupni zbor, da sve zene.

Ne vjerujem, mozda ih ima vise nego prije, ali podledajte oko sebe, krasne zene danas prolaze kraj nas, dobro izgledaju, vesele i razigrane, pune zivota, prirodne, spontane, realne zene. S planovima i ambicijama, a nijedan njihov plan ni ambicija ne ukljucuju sponzore nikakve vrste. Samostalne, svjesne sebe i svijeta oko sebe.S karijerama i sredenim zivotima, sa svojim snovima.

Ali one ti traze muskarce, one ti traze sjaj u ocima, one traze nekog za razgovor, za setnju, za razumijevanje, za osmijehe, za pidamu da rascupani gledate filmove. One traze nekog tko ce razumijeti nijhova ludila, nekog za zajednicka ludila. Nekoga tko će ih podržavati, nekoga kome će one biti oslonac.Njih ne zadovoljavaju povrsne stvari, pokloni, izlasci, one ne ulazu u fasdu da bi ih primjetili, one ne traze paznju vas povrsnih.

U nedostatku sarma vam je lakse reci da su zene sponzoruse, razumijem, u nedostatku stava je lakse kukati nego prici realnoj ženi koja ima svoj život, po svojoj mjeri, svoje mane i vrline, koja ima stav.

Vas privlace plasticne, umjetne, da vam sluze kao ukras, da s njima upravljate i da ih lako mozete zadrzati, novcima, autima, poklonima.
A takve ulazu u fasadu, izlog, jer je to sve sto nude, ali igraju na neke malo vise partije od vas.Taman kad ste ih stvorili takvima kakve vama odgovaraju, naucili ih da im novci budu prioritet, obucene kao barbike, plasticne, umjetne i povrsne, one su nasle one koji nude vise od vas.

Ja vas negdje razumijem, lakse je zaraditi novce nego siriti vidike, lakse je ulagati u poklone nego u glavu, lakše je imati kljućeve od bmw-a nego šarm, lakše je slijediti masu nego imati stav, jbg, lakse je.

Ali budite posteni onda i nemojte o sponzorusama, Zapitajte se sto možete ponuditi realnim ženama, ovima od krvi i mesa, ovima sa stavom?

One ne padaju na narodnjacke klubove, razbijene glave, tuce, razderane kosulje, krv. Ne padaju na auta ni kuce, nije im stalo do vašeg ugleda face, nije ima važno što im možete kupiti jer one sve što ima treba mogu kupiti same,. Njih ne možete impresinoirati bocom šampanjca. One padaju na karakter, na covijeka. One padaju na osmijeh, na zagrljaj. A mozete li im to ponuditi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *